Pampersin kestävä kehitys – Rakkautta jokaiselle vauvalle

Hyvää syntymäpäivää! Tämän lauseen lukemiseen kuluneessa ajassa 31 uutta vauvaa on syntynyt eri puolilla maailmaa. Se tekee 267 syntynyttä joka minuutti… 16 041 joka tunti… 385 000 joka päivä![1] Jokainen vauva ansaitsee loistavan tulevaisuuden. Me Pampersilla uskomme, että yhdessä voimme parantaa vauvojen maailmaa. Turvallisen, onnellisen ja terveen elämän alun antaminen vauvoille on ohjannut meitä eteenpäin jo yli 50 vuotta innovoimaan ja suunnittelemaan tuotteita vauvoille.

Turvallisuus ja laatu

Valmistamme jatkossakin turvallisia ja korkealaatuisia tuotteita, joihin miljoonat vanhemmat, hoitajat ja terveydenhuollon ammattilaiset luottavat joka päivä. Tutkimus- ja kehityskeskuksessamme Euroopassa on noin 300 tutkijaa, jotka tekevät yhteistyötä lastenlääkärien ja kätilöiden kanssa varmistaakseen vaippojen turvallisuuden, laadun ja suorituskyvyn. Pampersin vähittäismyynnin vaipat valmistetaan Euroopassa, lähellä asiakkaitamme.

Vanhemmat tuntevat lapsensa parhaiten, joten kuuntelemme myös heidän asiantuntemustaan. Kutsumme viikoittain satoja perheitä testaamaan vaippojamme tutkimus- ja kehityskeskukseemme ja jatkamme yhteydenpitoa heidän kanssaan puhelinpalvelukeskustemme kautta.

  • Pampersin vaipat, housuvaipat ja puhdistuspyyhkeet ovat dermatologisesti testattuja.

  • Ne eivät sisällä EU:n listaamia hajusteallergeeneja eivätkä alkuaineklooria sisältävää valkaisuaineita.

  • Meillä on OEKO-TEXin ja Skin Health Alliancen kaltaisilta organisaatioilta riippumattomat hyväksynnät, mikä vahvistaa, että tuotteemme ovat turvallisia vauvan herkälle iholle.

Vanhemmat voivat löytää yksityiskohtaiset tiedot tärkeimmistä ainesosista, joita tuotteemme sisältävät ja joita ne eivät sisällä. Lue lisää täältä.

Jokaisessa vaippapakkauksessamme on koodi, jonka ansiosta vaippa on 100 % jäljitettävissä pakkaukseensa ja tehtaaseen, jossa se on valmistettu.

KESKOSVAUVA KESKOSKAAPISSA

Pampers keskosille

Kaikilla lapsilla ei ole yhtä hyvää alkua elämässä. Jotkut vauvat syntyvät ennen kuin he ovat riittävän vahvoja lähtemään sairaalasta. Pampers kehitti ensimmäisenä suurena brändinä vaippoja, jotka on suunniteltu erityisesti ennenaikaisesti syntyneille vauvoille ympäri maailmaa. Teimme yhteistyötä ja haastattelimme yli 900 hoitajaa ja käytimme yli 10 000 tuntia tuotteiden innovointiin ja kehittämiseen. Olemme otettuja siitä, että 97 % neonataalihoitajista on samaa mieltä siitä,[1] että Pampers on luotettava kansainvälinen brändi.

Pienin vaippamme tukee keskosten varhaista kehitystä. Vaippa tarjoaa jopa 6 tunnin kuivuuden ja vuotosuojan keskeytyksetöntä unta varten ja sen materiaalit ovat erittäin hellävaraisia vauvojen herkälle iholle. Vaipoissamme on innovatiivinen kosteudenilmaisin, joten hoitajat tietävät, milloin vaippa on vaihdettava ja milloin lasten voi antaa nukkua.

VAIPPAA KÄYTTÄVÄ VAUVA LEIKKII RANNALLA

Tasa-arvo ja osallistaminen

 Jokaisesta vauvasta huolehtimiseen kuuluu jatkuva sitoutuminen tasa-arvoon ja osallistamiseen sekä tapa, jolla esitämme vauvat ja vanhemmat mainonnassamme. Haluamme, että isät voivat osallistua lastensa hoitoon yhtä paljon kuin äidit. Etsimme jatkuvasti keinoja, joilla voimme lisätä heidän näkyvyyttään kampanjoissamme.

Yhdysvalloissa halusimme auttaa puuttumaan epätasa-arvoon, jota lasta hoitavat isät kohtaavat huolehtiessaan lapsistaan kodin ulkopuolella. Siksi yhdistimme voimamme lastenhoitopöytien valmistajan Koala Karen kanssa ja asensimme 5 000 hoitopöytää miesten WC-tiloihin. Enää vauvan vaippoja ei tarvitse vaihtaa lattialla tai taistella niiden kanssa wc-istuimen kannen päällä!

Intiassa lanseerasimme #ItTakes2-kampanjan, joka inspiroi uusia isiä osallistumaan lastenhoitoon. Koska vauvan tekemiseen tarvitaan kaksi, eikö vauvan kasvattamiseenkin tarvita kaksi?

Puolassa yhteistyökumppanimme viimeisten kolmen vuoden ajan on ollut PKN ORLEN, joka on Puolan suurin huoltoasemaketju. Olemme luoneet hoitohuoneita vauvoille. Tavoitteenamme on tukea kaikkia vauvojen vanhempia (äitejä ja isiä) luomalla erillisiä lastenhuoneita huoltoaseman tiloihin. Tämän hankkeen tuloksena on tähän mennessä yli 240 huonetta.

(1) https://www.theworldcounts.com/stories/how-many-babies-are-born-each-day

(2) P&G:n asiakirja-aineisto, COINN-tutkimus 2016

Evästesuostumus